Såhär på alla hjärtans dag passar sig dessa utmärkt.
Massa goa varma kramar till alla våra vänner, familj och läsare.
150 g smör
1,5 dl mjölk
2 ägg
3 dl socker
3 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker
2 msk kakao | ||||||||||||||
4,5 dl vetemjöl | ||||||||||||||
Glasyr 75 g smör 1-2 msk kallt starkt kaffe 1 msk kakao 2 tsk vaniljsocker 3,5 dl florsocker Kokosflingor 1. Sätt ugnen på 225 grader, lägg två bakplåtspapper omlott så att de täcker en långpanna. 2. Smält smöret, häll i mjölken och ställ åt sidan. 3. Vispa ägg och socker pösigt och vitt. 4. Rör i hop mjöl, bakpulver, vaniljsocker, och kakao, häll det sedan i smeten. Varva med smör/mjölk. 5. Häll ut smeten på plåten, bre ut den så att den täcker hela. 6. Grädda den i nedre delen av ugnen i ca 15 minuter. Låt kakan svalna. Glasyr 1. Smält smöret, häll i kaffet. Sikta sedan ner övriga ingredienser. 2. Rör i hop till en smet och bre den på kakan, strö sedan över rikligt med kokos. Jag stansade ut hjärtan och bredde sen på glasyren. Använde även rostade kokosflarn iställen för riven kokos. | ||||||||||||||
/Johanna | ||||||||||||||
De gjorde jag i lördags. Så sjukt gott :D
SvaraRaderaSå goda! Du är så duktig systeryster <3
SvaraRaderaMums mums, hehe
SvaraRaderaKram nathalié
Vilka fina!! Passar in på namnet ;)Ska själv baka kärleksmums inom en snar framtid.
SvaraRaderahttp://bakasockerfritt.blogg.se/
Tack! Ja, riktiga klassiker som aldrig som man aldrig tröttnar på.
SvaraRadera